Per què barrejar art i tecnologia pot beneficiar al sector cultural?


Ens hem trobat aquest article al diari anglès The Guardian on donen una visió d'algunes de les iniciatives d'arreu del món on la tecnologia i la cultura es donen la mà per caminar juntes. A casa nostra moltes d'aquestes iniciatives semblen una utòpia, aquí encara estem en bolquers pel que fa a l'ús de les noves tecnologies aplicades a la cultura. Però si no volem que el tren passi i ens quedem esperant noves oportunitats, hem d'aprendre què fan els altres i començar a posar-lo en pràctica.

A l'article abans dels exemples diuen que "malgrat la crisi econòmica, que ha impactat en les organitzacions culturals de nombroses regions del globo, el sector cultural nunca ha tenido el potencial actual per crèixer. El públic demana imaginació i creativitat. La tecnología está interrumpiendo los modelos de negocio convencionales y necesitamos adaptarnos". Res de nou però que continua sent necessari.

Us deixem l'article complert en anglès per si voleu fer-li una ullada. També hi ha una part que parla de teatre i noves tecnologies.

0 comentarios:

Publicar un comentario

Comparteix

Con la tecnología de Blogger.

Copyright © 2012 Cultur@Template by :Urangkurai.Powered by Blogger.Please upgrade to a Modern Browser.